Resumé

Började helgen och den så kallade Midsommarafton i Battery Park för att spana in The Swedish midsummerparty. Tog ett varv kring folksamlingen och jag kan lungt konstatera att allt ifrån sillen till små grodorna var på sin plats.
Fredag kväll mötte jag upp finaste Elisabeth/Bettan/Bett/Liz, ja kärt barn har många namn, och drog hem till Brooklyn för massa babbel & Italiensk dinner.
Det var kanske inte precis något vidare Midsommarfirande med minst lika mysigt!
Lördag=sovmorgon, shopping i city, pianospel på Times Square och babysitting med fireflies och delivered pizza .
Söndag=Chill i Central Park innan:
Vi infann våra sittplatser på -Broadway Theatre- och musikalen -Sister Act-, amerikanskt delux, gospel, show-härligt!
Fick även bli en tur till Colony efter att Bett hoppat på sin buss hem. Det finns så otroligt många notböcker jag vill ha, finns i stort sett allt där och första köpet blev-Swing Standard. En bok med ca80 swinglåtar av blandad kompott.
fBästa ordet för helgens resumé=musik, och det i alla former. Sommarsånger, gamla estet traller,pianospel, gospelmusikal, kvällsdans i pj till Rascal Flatts + annan country music m.m...och självklart lite mer gatu/subway konserter, eller vad nu man kan kalla det.
Helgen var över på ett ögonblick. Var helt underbart att spendera den med Elisabeth!

Kommentarer
Postat av: Josefine!

Alltså vilket härlig liv du verkar ha nu Sara! Är inte ett dugg avis ;) Men bara så du vet är du saknad här hemma! Och så måste jag ännu en gång ge dig kred för den bra uppdateringen, du är duktig! :D

2011-06-29 @ 10:12:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0