Lovely weekend

För en litet tag sedan var det min tur att åka och hälsa på finaste Bettan och Åke(hennes feta amerikanare..hennes bil alltså).
Tidigt fredag morgon drog jag mig upp för att hoppa på bussen till New Jersey. Tidsoptimist som jag är "skyndade" jag mig för att hinna till bussen, men vad gör det när amerikanarna slår mig i tidsoptimism? Hur som helst, en bra stund senare med Manhattan i view bakom mig var jag äntligen på väg! Wihoo:)
Polisstation...lite mer countryside än dem i city...
Vi stanna förbi en nyanlagd minnesplats för 9/11. Vackert
Det blev en massa underbar bilåking, spaning, prat om allt från gammalt till nytt och Rascal Flats i högtalarna-lovely! Kunde inte passa sig bättre:)
Vi kunde inte heller hindra oss från att åka igenom ett ganska så mäktigt bostadsområde, med ståtliga hus.
Under fredagen åkte vi med några vänner till Bettan för att shoppa i Atlantic City.
Affärer, casinos,resturanger, boardwalk m.m. Like it!
På söndagen, tro de eller ej, blev det en tur till the kyrkan! Har nog aldrig skådat ett större hus, ser inte riktigt ut som en kyrka, även om det var det. En helt unik upplevelse iaf..lite som på film..
Shoppingbrudarna i farten igen,biltur(åh,går det att beskriva hur underbart det är att åka bil?) till Cherry Hill Mall. Lilla centret hemma kan ta och slänga sig i väggen. Trodde jag skulle gå vilse! Fick gjort massor av "nödvändig" vintershopping och gratis hårlocking. Tack och lov blev jag lyckosamt inte pålurad någon skräpprodukt denna gång, vilken Kanontång!:)
Ooooops..blev visst ett bio besök!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0