Hudson-Hillsdale

Under sommaren hade familjen hyrt ytterligare ett hus norr om New York.
Stellet var jettefint, kolungt och det er merkligt hur klimatet kan endras sa mycket pa bara nagra fa mile...Ater igen var det Svensk sommar..Der uppe fanns inte sa mycket att gora, men det blev lite fler strandturer och en massa lek utomhus- Gung i hengmattan,filmkvell,pyssel, bad i dammen och mumsande pa persikotredet.
Det var underbart o skont att bada i en sjo, men vid varje strand var det livvakter och man hade satt ut bojor med rep emellan, sa man fick bara simma i vissa rutor. Om man simmade i en annan ruta der det inte var nagon livvakt ropa de i megafoner och sa att man skulle ga upp...Inte precis som hemma der man kan simma mitt ut i sjon om man vill.
Vi firade even lite fodelsedagar eftersom bada flickorna fylde ar, vilket firades med Cupcakes i overflod och lite barbeque saklart. Det var forberedelser och kalas till tusen och med tre barn och en hoggravid verdmamma var det verkligen ett-tjoho!. Best av allt var att precis efter Happy Birthday songen fick vi syn pa en ren som smygit sig in pa tomten. Hon stod i skogsbrynet och kollade pa oss lenge innan hon vende om in i skogen igen. Kendes nestan som i Harry Potter ner han ser sin pappas patronus...
En av kvellarna smog jag ut ur huset for att ringa och snacka lite. Det gar inte att beskriva hur pass mycket det betyder att fa prata lite svenska mellan varven.Tackar Linnea och Bettan!:) Fick even se verldens vackraste stjernfall,nr fyra pa listan...alltid lika magiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0